Szlachetne składniki i mnóstwo możliwości połączeń z ulubionymi dodatkami to największe zalety nowego produktu.
Doskonale komponują się z czekoladą, owocami, bakaliami lub innymi ziarnami.
- 125 gram margaryny
- 3 łyżki wody
Blachę z piekarnika wykładamy papierem do pieczenia. Nagrzewamy piekarnik do 180°C bez termoobiegu.
Do miski wsypujemy zawartość opakowania, dodajemy 125 g pokrojonej zimnej margaryny i 3 łyżki wody. Zagniatamy ciasto lub miksuj na najwyższych obrotach (mieszadła świderki) 2-3 min do połączenia składników.
Z ciasta formujemy kulki wielkości dużego orzecha włoskiego, spłaszczamy do grubości 1 cm i układamy na blaszkę w odstępach ok. 2-3 cm. Z tej porcji uzyskamy 20 ciasteczek.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 20-25 min do uzyskania złocistego koloru ciastek.
Do miski wsypujemy zawartość opakowania, dodajemy 125 g pokrojonej zimnej margaryny i 3 łyżki wody. Zagniatamy ciasto lub miksuj na najwyższych obrotach (mieszadła świderki) 2-3 min do połączenia składników.
Z ciasta formujemy kulki wielkości dużego orzecha włoskiego, spłaszczamy do grubości 1 cm i układamy na blaszkę w odstępach ok. 2-3 cm. Z tej porcji uzyskamy 20 ciasteczek.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 20-25 min do uzyskania złocistego koloru ciastek.
Ale wspaniałe :*
OdpowiedzUsuńdziekuje;-)
Usuń