Kilka dni temu miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach z firmy Sokołów. Warsztaty odbyły się w pięknej okolicy w Woli Suchożebrskiej w Dworze Ziemiańskim.
Tematem przewodnim była Wiosna, a poza gotowaniem było też trochę pogadanek ;)
Tak naprawdę wróciliśmy do przeszłości;) Gość specjalny spotkania - dr Michał Choptiany, badacz kultury epoki nowożytnej, opowiedział o Wielkanocy w dawnej Rzeczypospolitej.
Tak naprawdę wróciliśmy do przeszłości;) Gość specjalny spotkania - dr Michał Choptiany, badacz kultury epoki nowożytnej, opowiedział o Wielkanocy w dawnej Rzeczypospolitej.
Najprzyjemniej było jednak później, razem z szefem kuchni Dominikiem Moskalenko przygotowaliśmy 4 potrawy, które idealnie wpasują się w wielkanocne menu. U mnie na pewno będę dwie propozycje na świątecznym stole.
Do gotowania przystąpiliśmy wspólnie z Obiad gotowy, Kuchnia Marlenity, Cook yourself, Dzieje Kuchennej Wiewióry, Grażyna gotuje, Jaśkowe Klimaty, Karmelowy.pl, Karolina Dziś Serwuje, Malinowe Pocałunki, Marcepanowy Kącik, Ugotowane pozamiatane, Wiśnione, Życie zaczyna się w kuchni
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz